BookDinners

Rol: Designer

Jaar: 2016

Platform: Web / App

BookDinners.nl is dé reserveringswebsite met de beste restaurants en specials door heel Nederland en een branche-initiatief van Koninklijke Horeca Nederland. Zoek op www.bookdinners.nl een restaurant en reserveer direct. Met BookDinners hebben restaurants weer grip op hun kosten en de regie over de relatie met hun gasten, de gastgegevens en marketingacties.

 

Op dit moment (Q1 2018) zijn er meer dan 2.200 restaurants aangesloten. Grote ketens zoals Van der Valk, Fletcher, Meyer Beheer, Debuut en BHG Groep zijn ook aangesloten.

Idee

Het idee is ontstaan vanuit een groei aan websites met deals, maar er is geen één website met alleen restaurantdeals door heel Nederland. Een site met leuke deals zonder eisen aan de ondernemers, commissie en kosten per couverts. Doordat KHN in september 2017 mede-eigenaar is geworden en de vraag inmiddels is gewijzigd van restaurants om de strijd aan te gaan met andere grote spelers, is het concept in september 2017 gewijzigd en is BookDinners geen ‘actiematig’ platform meer. Er kunnen tafels gereserveerd worden bij restaurants en specials. Zo is BookDinners de reserveringswebsite van Nederland geworden. Restaurants kunnen BookDinners gratis gebruiken tot 1 juli 2018, daarna vragen ze een vast bedrag per maand van €15. Geen commissie, geen kosten per couverts! De €15 is een bedrag om campagnes in te zetten en het bedrijf draaiende te houden. 

Bekijk de website

Logo / Huisstijl / Webdesign / Webdevelopment / Appdesign
bookdinners - Logodesign
bookdinners - Logo kleurenstelling
bookdinners - Logo kleurenstelling
bookdinners - Webdesign

Screenshots

bookdinners - Webdesign
bookdinners - Webdesign
bookdinners - Webdesign
bookdinners - Appdesign